Casa de Craciun

#casa #craciun #amenajare casa #decoruri craciun #casa craciun

5 decoruri de Craciun pentru o casa cu stil

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar spiritul acestei sarbatori trebuie sa insufleteasca fiecare spatiu al casei tale. Asadar, este timpul sa te gandesti de pe acum la decorurile care iti vor transforma casa si o vor umple de bucurie. Iata cateva idei de decoruri pentru Craciun, fermecatoare, pentru o casa cu stil chiar si de Sarbatori:


1. Decorul rosu clasic

O simpla coronita de brad, impodobita cu cateva fundite rosii, alaturi de niste braduti din flori naturale de culoare rosie si o instalatie simpla si banala iti pot transforma casa intr-un loc uimitor, incarcat de emotie si caldura.

Citeste si: Decoreaza casa pentru Craciun in functie de timpul disponibil



2. Accentele metalice

In cazul in care vrei sa renunti la traditionalul rosu, deoarece simti nevoia unei schimbari, atunci poti opta pentru nuantele metalice, aurii si argintii. Un brad natural, cateva globuri aurii, asezate intr-o vaza larga si cativa botosei prinsi de marginea semineului vor crea o atmosfera de vis in livingul tau primitor cu ocazia Sarbatorilor.


3. Visiniul

Daca decorul casei tale este unul modern, atunci aranjamentele de Craciun trebuie sa fie in acelasi ton. Visiniul este o nuanta vedeta in materie de design interior, asa ca poti opta cu incredere si pentru decoruri de Craciun in aceasta nuanta. Niste fulgi mari, prinsi pe perete cu o panglica de matase, alaturi de un brad natural impodobit in aceleasi nuante vor crea un decor surprinzator, elegant si plin de rafinament, perfect pentru Craciun.

Citeste si: Cum poti face decoruri ieftine pentru casa cu ocazia Sarbatorilor de iarna



4. Albul

Albul este culoarea-vedeta in acest an de Sarbatori. Asadar, decoreaza-ti casa de Craciun cu cele mai frumoase si surprinzatoare stelute albe, alaturi de globuri asimetrice inedite si un brad natural incarcat de spray alb, astfel incat acesta sa para parca in plina natura. In plus, albul da intotdeauna o nota de rafinament distincta oricarei incaperi.


5. Blocurile de culori

In cazul in care vrei un decor original, iesit din tipare, anul acesta, inlocuieste globurile cu acadele, bomboane si brazi ecologici. Acestea vor anima rapid atmosfera in casa ta cu ocazia Sarbatorilor.

Citeste si: Decoratiuni de Craciun care nu trebuie sa lipseasca din casa




Sursa foto: onekindesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare