Casa de Craciun

#ghirlande #ghirlande craciun #craciun

5 idei de decorare a scarilor cu ghirlande de Craciun

Scarile din interiorul casei sunt o zona importanta careia merita sa ii acorzi atentia cuvenita atunci cand decorezi casa pentru Craciun. Ghirlandele verzi sunt un accesoriu nelipsit pentru a orna scarile, dar poti merge mai departe de atat. Realizeaza decoratiuni speciale pornind de la ghirlandele pentru Craciun. Iata cateva idei dintre care te poti inspira. Sunt usor de pus in practica, asa ca nu iti mai ramane decat sa incepi decorarea casei pentru Sarbatori.

Decoratiuni in verde, rosu si alb

Scara din interiorul casei poate deveni anul acesta punctul central de atractie, de Craciun, daca o decorezi ingenios. Foloseste culorile traditionale Craciunului, rosu, verde si alb si agata de scara ghirlande, mici ornamente, fundite si clopotei, faimoasele sosete pentru cadouri si chiar cadourile. Poti construi intreaga decoratiune pornind de la o ghirlanda lunga din brad, cu care sa imbraci scara de la un capat la celalalt. Scara va fi impodobita festiv si va face ca spiritul Craciunului sa se reflecte in fiecare zona a casei.

Ormanente argintii

Ornamentele argintii sunt specifice Craciunului, iar anul acesta le poti folosi cu creativitate si gust pentru a realiza un decor elegant pentru scara din interior. De ghirlanda de brad verde pe care o vei prinde de scara pentru a fi imbodobita traditional, poti prinde mici ornamente argintii. Mizeaza pe modele minimaliste, pentru ca in felul acesta pastrezi nota de rafinament, fara sa incarci inutil decorul. Foloseste globuri, fundite, ingerasi sau statuete in minuatura pe care le poti prinde de ghirlanda.

Decor alb

In cazul in care scara de interior din casa ta este alba, poti continua in aceeasi nota si cu decoratiunile de Craciun. Pentru a te mentine in aceeasi nota, adauga si o ghirlanda verde cu zapada artificiala si asaza pe scara tot felul de accesorii care sa trimita si mai mult la ideea de iarna, dar si de camin plin de caldura. Poti pune pe accesorii albe si crem, cum ar fi o pereche de sosete de Craciun mari si pufoase.

Brazi verzi in miniatura

Poti decora scara de Craciun in doar cateva minute cu ajutorul unor braduti din plastic in miniantura. Achizitioneaza bradutii, pune-i in ghivece mici si infasoara fiecare ghiveci in hartie alba legata cu sfoara. Asaza pe fiecare treapata cate un bradut. Decorul ii va trimite imediat pe cei care il admira cu gandul la munte si la zapada din belsug de acolo. Acesta este unul dintre cele mai elegante si mai simple moduri in care poti decora scara din casa.

Ghirlanda clasica

Ghirlanda clasica din crengi verzi de brad isi gaseste loc in orice colt din casa, dar cu atat mai bine este pusa in valoare atunci cand este prinsa de scara. Poti prinde o simpla ghirlanda de brad de balustrada scarii din interior. Printre crengile ghirlandei poti pune o instalatie de lumini colorate sau albe. Acestea vor completa foarte bine decorul si te ajuta sa obtii aerul festiv pentru Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea