Casa de Craciun

# amenajare casa craciun #casa de Craciun #craciun

5 idei de decorare a semineului care vor face furori de Craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi, iar decorarea casei devine ceva imperativ in acest moment. Nu ai cum sa te limitezi doar la impobirea bradului si va trebui sa mergi mai departe, la semineu, creand un spatiu feeric si festiv, ideal pentru un Craciun imposibil de uitat.

Nu trebuie sa investesti multi bani pentru a schimba decoratiile din brad sau luminile din exterior, si iti poti exersa creativitatea intr-un mod placut, combinand armonios ceea ce deja ai la indemana. Poti merge pe ideea unui Craciun atemporal, cu copaci verzi si ciorapi rosii si nelipsita ghirlanda, sau poti simplifica lucrurile, folosind doar cateva tuse rapide pentru a adauga un aer festiv.

Orice ai alege, decorarea semineului poate fi primul pas pentru a-ti pregati casa pentru sarbatorile de iarna. Iata cateva idei din care sa te inspiri pentru a crea usor scene vesele, festive si simpatice pentru semineul tau.

Simboluri de Craciun

Uneori poti sari peste traditionala ghirlanda prinsa de semineu. Ce ai zice de cativa braduti in ghiveci, o lada rustica plina cu decoratiile de iarna, un pic de zapada artificiala si cateva mici tablouri inramate cu cuvinte simbolice de sarbatoare? Desigur, ciorapii traditionali atarnati de marginea semineului nu pot lipsi si nu uita sa le adaugi etichete cu numele celor dragi.

Ghirlanda din fetru pentru semineu

Fetru s-ar putea sa iti aminteasca de scoala elementara, dar o ghirlanda festiva din fetru, in rosu si verde, poate deveni ceva serios si foarte inspirat. Adauga cateva podoabe de pom frumos aranjate de o parte si de alta a semineului, un tablou cu o urare de sarbatoare si alte cateva decoratii asortate in partea de jos si ai obtinut cu numai cateva elemente atmosfera dorita. Simplu, rapid si festiv!

Satul de Craciun

Cu satul alb de Craciun nu poti da gres niciodata! Ai mai avea nevoie de o ghirlanda din brad cu zapada artificiala si doua, trei decoratii in rosu si verde. Satul alb de Craciun este o tematica inspirata pentru acest moment, argintiul folosit pentru retusuri aducandu-i un aer cat se poate de festiv si feeric. Daca poti, aprinde si cateva luminite in satul tau si feeria va fi completa!

Alb si auriu de iarna

Casuta, copaceii si renii aurii ofera acestui semineu un aer de sarbatoare si feerie. Desigur, pentru a evoca mai bine momentul Craciunului, ciorapii albi atarnati de marginea semineului nu pot lipsi. Iata un model de decor cat se poate de inspirat si festiv, dar care nu foloseste verdele si rosu, albul fiind liantul intregii secene.

Decor de Craciun cu lumanari albe

Ce poate arata mai cald si mai confortabil decat un semineu impodobit cu lumanari albe?! Pentru un efect armonios, alege lumanari de inaltimi diferite. Totodata, o ghirlanda din brad si clasicele sosete atarnate de marginea semineului vor completa de minune scena. Nu uita de dogul alb si cateva cadouri festiv impachetate pe care sa le asezi in fata semineului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea