Casa de Craciun

#brad craciun #decoratiuni brad # impodobire brad #ornamente brad

5 moduri fabuloase de a-ti decora bradul de Craciun

Fie ca este un brad sau un molid, din orice casa nu trebuie sa lipseasca pomul de Craciun in perioada Sarbatorilor de iarna. Pentru ca in fiecare an tendintele pentru decorul bradului se schimba, trebuie sa fii atent/a si la acest aspect. In functie de stilul pe care il preferi, anul acesta se poarta decoratiunile rosii, rustice si monocromatice. Iata cateva idei surprinzatoare de a decora bradul de Craciun anul acesta:

1. Decoratiunile albastre si aurii

Anul acesta, una dintre nuantele-vedeta in materie de decoratiuni de brad este albastrul. Acesta merge combinat de minune cu auriul, dar si cu argintiul. Albastrul ofera o nota eleganta oricarui brad, dar si intregii locuinte. Asadar, daca esti o persoana careia ii place luxul, alege cu incredere decoratiunile albastre in acest an pentru bradul de Craciun.

2. Decoratiunile verzi

In acest an ar fi bine sa nu te feresti nici de decoratiunile verzi. Aceasta nuanta este una dintre cele mai cautate in acest sezon deoarece este foarte discreta si eleganta. Combina mai multe tonuri de verde si presara din loc in loc si cate putin alb.

4. Decoratiunile albe

Daca ai ales un brad micut anul acesta, cele mai bune decoratiuni pentru tine ar fi cele albe. Acestea vor crea un efect spectaculos si vor face din bradutul tau o mica vedeta. Asaza-l pe o masa, ca piedestal, infasoara-i baza intr-un material fin, bleu ciel si adauga si cateva globuri argintii in el, iar bradul tau de Craciun va fi unul miraculos si va lasa impresia ca iarna s-a instalat chiar in casa ta.

5. Figurinele

In 2013, se poarta extravaganta si ineditul, asadar nu ezita sa oferi bradului tau de Craciun un decor fabulos si uimitor, cu ajutorul unor figurine sau papusi, care mai de care mai ciudate. Poti alege omuleti de zapada, pe Pinocchio, papusi sau chiar flori imense. Pune-ti imaginatia in joc si creeaza un decor uimitor pentru bradul tau de Craciun in acest an. Nu te crampona in limite si da frau liber creativitatii tale.



Sursa foto: blog.styleestate.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea