Casa de Craciun

#craciun #magia craciunului

8 motive pentru care trebuie sa incepi deja pregatirile de Craciun

Magia Craciunului poate sa apara in fiecare an din ce in ce mai vie. De fapt Craciunul inseamna nu numai acea zi, ci o intreaga perioada din an. Astfel incat oamenii se pot bucura de cei dragi, de decoratiuni si de cantecele de iarna in fiecare zi. Iata opt motive pentru care trebuie sa incepi deja pregatirile pentru Craciun:

1. Te poate face mai fericit

Se stie ca sarbatoarea nu aduce bucurie numai in acel moment al zilei de 25 Decembrie, ci ca intreg. Astfel ca toata perioada de dinainte de Craciun este socotita a fi plina de magie si veselie, de amintiri placute, de entuziasm , de memoria momentelor din copilarie. Chiar si cand este asociata cu amintiri triste, totusi sunt declansate si unele pozitive alaturate acelora. Asadar, a incepe pregatirile din timp, poate sa te faca sa te simti mai fericit.

2. Deserturile specifice Craciunului

Desi in acest caz nu vorbim despre decoratiuni, cu totii stim ca sunt anumite deserturi care sunt specifice acestui moment. Sunt traditii peste care nu vrea nimeni sa treaca. Este vremea borcanelor pline cu biscuiti de casa in forme de braduti, Mos Craciun si reni.

3. Se face din ce in ce mai frig

Daca deja ai scos afara esarfele groase, caciulile si manusile, atunci stii ca poti sa aduci in casa si paturile, pilotele groase, ciocolata calda si alte accesorii precum ciorapii pufosi. Toate acestea te vor bucura.

4. Te lasa sa iti expui obiectele facute hand-made

Cand altcandva pot sa iti foe admirate decoratiunile create chiar de catre tine, cu timp si energie investita? Acesta este momentul in care se pot bucura rudele si prietenii de creativitatea ta.

5. Pentru a te bucura de ele mai mult timp

Cumperi decoratiunile de Craciun cu mult timp inainte, asadar ai nevoie sa te poti bucura de ele cat se poate de mult timp pana cand le poti baga intr-o cutie ce va astepta urmatoarea sarbatoare. Asadar, bucura-te mai mult de decorul tau stralucitor, in culorile preferate.

6. Pentru a canta o noua melodie

Sunt multi artisti care prefera sa scoata noi melodii in perioada sarbatorilor, insa cele mai cunoscute colinde sunt cele care iti bucura sufletul. De aceea a incepe din timp pregatirea de Craciun inseamna si sa canti cu drag melodiile tale preferate.

7. Pentru a petrece mai mult timp cu familia

In afara de momentul in sine de Craciun, timpul petrecut cu familia poate sa insemne si crearea unor decoratiuni de sarbatoare sau construirea unei case de turta dulce. De aceea a incepe pregatirile din timp inseamna un timp in plus alaturi de cei dragi tie.

8. Pentru ca o sa ai cum sa faci pozele pentru familia ta

Oricine doreste sa aiba poze la sarbatorile principale. De aceea daca te pregatesti din timp cu decorul de Craciun, poti sa faci o sedinta foto chiar acasa, fara sa te duci la un studio special. Astfel ca vei avea momentele perfecte alaturi de cei dragi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea