Casa de Craciun

#masa de craciun #craciun #decoratiuni craciun

Aranjamente de Craciun: Idei de aranjare a mesei de sarbatori

Aranjarea mesei de Craciun inseamna emotie, nerabdare si o foarte buna organizare. Pe langa asta, un strop de creativitate si cateva detalii de efect pot crea un cadru de poveste, perfect pentru primirea invitatilor la o masa delicioasa.

Foarte multa lume apeleaza la aranjamente de Craciun nemaintalnite sau buchete de flori tematice, perfecte pentru a marca aceasta perioada minunata din an. Mai jos sunt cateva idei pentru aranjarea mesei de Craciun si sfaturi cum sa integrezi aranjamentele florale:

1. Culorile rosu si alb

Combo-ul clasic pentru Craciun este de alb si rosu. Astfel, pe langa coronitele din brad verde, adauga bastonase dulci cu alb si rosu, specifice acestui timp, sau bezele rosii si albe. Vor crea un cadru de poveste, asemenea casutei lui Mos Craciun. De asemnea, poti adauga trandafiri rosii intr-un vas alb cu decoratiuni festive, la care sa adaugi cateva crengute de brad. Se vor potrivi de minune pe masa plina de bunatati.

2. Decupaje din lemn natural

Adauga pe masa, in locuri unde vei amplasa sticlele de vin, pahare sau chiar aranjamente florale si vaze cu flori, mici suporturi din lemn natural, care imita foarte bine scoarta de copac. Daca nu gasesti in comert, poti sa tai din tulpina pomului de Craciun, inainte sa il amplasezi in casa. Tot pentru un cadru natural si proaspat, foloseste conuri de pin, ca detalii ornamentale pe masa - le poti pune chiar pe farfuriile din care vor manca invitatii. Vor arata extraordinar si, in plus, vor parfuma camera a miros de brad.

3. O masa la lumina lumanarii

Ce poate fi mai frumos si mai special decat sa iei masa la lumina lumanarii? Lumanarile vor oferi o atmosfera intima si confortabila, astfel incat invitatii sa se simta relaxati, exact ca acasa. Aranjati cateva flori in jurul uneia sau mai multor lumanari pentru un efect aparte si unic. Pe langa acest lucru, poti adauga lumanarile si in suporturi tematice sezonului.

4. Decoratiuni tematice

Din ce in ce mai multe magazine ofera o varietate de decoratiuni si suporturi pentru flori, care sa se potriveasca decorurilor festive. De la saniute, buturugi sau vase speciale, cu detalii precum fulgi, stele, sclipici sau braduti. Vor aduce mai multa veselie casei si, cu siguranta, vor fi admirate de copii.

Pentru aranjamente de Craciun nemaintalnite, Maison D`Or ofera o gama variata de buchete de flori si aranjamente florale perfecte pentru mesele festive de sarbatori. In culori specifice acestei perioade, aranjamentele sunt un mix superb din brad, conuri de pin si flori proaspete si elegante. Surprinde-ti invitatii cu o masa decorata festiv cu aranjamente in straie de sarbatoare.

Sursa foto: pinterest.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului