Casa de Craciun

#suport lumanari #craciun #lumanari

Suporturi pentru lumanari care aduc spiritul Craciunului in casa ta

Sarbatorile bat la usa si fiecare detaliu trebuie pus la punct pana in ziua de Ajun. Te-ai gandit, de exemplu, ce vei face cu lumanarile pe care le folosesti anul acesta pentru a decora si a lumina casa? Poti sa gasesti acum cele mai bune variante. Iti doresti ceva exclusivist, cauti suporturi de lumanari care sa atraga privirile invitatilor la masa festiva, ori te gandesti la solutii simple si practice, indiferent de ceea ce ai in plan, cu sigurata te poti inspira din urmatoarele idei de suporturi pentru lumanari care aduc spiritul Craciunului in casa ta.

Suporturi pentru lumanari in forma de reni

Renii nu sunt doar ajutoarele lui Mos Craciun pentru a duce darurile, ci si un simbol al Craciunului frecvent folosit in decoratiuni. Pentru aerul festiv din casa, achizitioneaza cateva suporturi pentru lumanari in forma de reni. Ideal ar fi sa gasesti aceste ormanete de mici dimensiuni si sa iei cativa reni de acest fel pentru a-i pune pe masa de Craciun in loc de alte ornamente traditionale. In felul acesta, decorezi masa, dar ai si suporturile potrivite pentru lumanari.

Suporturi de lumanari casute albe

Un set de casute mici si albe din ceramica sunt niste suporturi elegante pentru a fi integrate in decorul de Craciun. Casutele albe prin care va palpai lumina fiecarei lumanari vor recrea atmosfera unui sat in minuatura, unde Craciunul se sarbatoreste in tihna si lumina, in fiecare casa.

Coarne de ren cu mai multe suporturi

Un ren mare si auriu care are pe coarne mai multe suporturi pentru lumanari poate fi punctul de atractie din decorul mesei de Craciun. In cazul in care ai in casa si un semineu, mai poti pune o astfel de decoratiune pe acesta.

Felinare rosii

Pune cateva felinare rosii, pot fi chiar de dimensiuni diferite, in fata usii de la intrare. In acest fel, spiritul Craciunului se simte inca de cand ajungi in fata usii. Musafirii tai vor fi intampinati intr-o atmosfera de sarbatoare cand iti trec pragul, trebuie doar sa ai grija ca lumanarile din felinare sa fie aprinse.

Suport Spargatorul de nuci

Spargatorul de nuci poate fi un personaj care sa se strecoare in decorul de Craciun din casa ta, sub forma unui suport pentru o lumanare verticala. Aceasta decoratiune va fi cu adevarat surprinzatoare si va atrage toate privirile, celor care vor sta la masa de Craciun.

Suport glob de zapada

Aceste suporturi pentru lumanari sunt cu adevarat speciale. Lumarile vor fi puse in suportul de deasurpa globului de zapada, care se misca continuu. Decoratiunea este de efect si perfecta pentru atmosfera de sarbatoare din casa.

Pahare cu brad de Craciun

Un suport pentru lumanare simplu, elegant si chiar usor de realizat si acasa. Ai nevoie doar de pahare de sticla pe care sa pictezi un peisaj specific de iarna, cu brazi verzi si zapada. Nici nu ai nevoie de alte ornamente mai complicate pentru a trai din plin magia acestei sarbatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea