Casa de Craciun

#decorare casa craciun #casa craciun #craciun

Craciun in nuante de rosu, alb si albastru

Orice casa, oricat de simpla, poate intra usor in spiritul Craciunului cu decoratiile adecvate in rosu, alb si albastru. Orice obiect banal poate deveni o decoratie inspirata acum, daca stii cum sa o pui in valoare cu numai trei culori. Iata cateva idei din care te poti inspira.

Camera festiva

Trasnforma o camera de zi banala intr-un refugiu festiv pentru sarbatori. Ai nevoie doar de cateva accente de culoare, elemente decorative rosii si albe, paturi calduroase pentru fotolii si chiar si pentru tavan. Pastreaza paleta de culori propusa, rosu alb si albastru, pentru a obtine un efect incredibil. Secretul consta in a echilibra armonios culorile, astfel incat niciuna dintre ele sa nu devina coplesitoare. Modelele distractive, cum ar fi dungile albastre, relaxeaza atmosfera aducandu-i aerul unei cabane confortabila de vacanta.

Semineul festiv in alb si rosu

Mantaua semineului este ideala pentru a te juca cu decoratiile de Craciun pentru un efect vizual incredibil. Pe fiecare parte a semineului aseaza cate un bradut decorat cu zapada artificiala si ornamente in alb si rosu. O funda rosie de matase prinsa in varful fiecarui bradut va aduce o tusa de eleganata si culoare decorului pentru semineu. Perechile vechi de patine, albe sau rosii, se incadreaza de minune in acest decor festiv. Nu ignora gratarul semineului pe care poti prinde o superba funda rosie satinata. Desigur, marginea semineului nu poate ramane nedecorata - cativa ciorapi albi atarnati si o ghirlanda de crengi de brad pot completa decorul acesta minunat de sarbatoare realizat in alb si rosu.

Bucataria de Craciun in alb, rosu si albastru

Craciunul vine in fiecare camera din casuta ta, deci si in bucatarie, unde nu pot lipsi decoratiile in alb, rosu si albastru. Iata cat de festiv si elegant poate arata acest decor! Ai nevoie de cativa clopotei bine plasati, cativa copacei minusculi si un tablou de Craciun festiv pentru dulap. Expune acum vesela albastra pe care o ai pentru a completa cromatica decorului. Pentru scaunele albe, poti folosi perne albastre, iar covorul cu dungi albastre va completa decorul final cu o tusa relaxanta de vacanta.

Decorarea mesei de Craciun

Combina seturile de farfurii si pahare albe, rosii si verzi pentru a obtine un decor vesel si festiv pentru masa de Craciun. O fata de masa si cateva servetele in culorile rosu si alb vor completa de minune decorul care evoca spiritul Craciunului. Cateva decoratii si clopotei, ornamente si copari artificiali minusculi pot aduce tusele de culoare de care ai nevoie. Fiecare oaspete poate primi cate un cadou frumos decorat si ambalat in aceleasi trei culori de sarbatoare - alb, rosu si verde.

Mic dejun festiv

Nu renunta la decorarea spatiului pentru micul dejun doar pentru ca este micut! Acest coltisor poate deveni favoritul tau pentru micul dejun pentru toata perioada sarbatorilor cu doar cateva elemente decorative inspirate. Un mic afis de Craciun atarnat pe un perete, clopote care impodobesc ferestrele si decoreaza candelabru, fata de masa in carouri rosii si albe - toate vor schimba radical atmosfera in coltisorul tau micut pentru micul dejun sau pentru cafeaua de dimineata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului