Casa de Craciun

# curatare brad #brad craciun #brad

Cum cureti bradul de Craciun. Metode naturale de dezinfectare

Sezonul festiv este aproape de noi si odata cu el devine important sa incepem sa dam jos decoratiunile de Craciun, dintre care cea mai importanta este bradul de Craciun.  Prin urmare, va vom spune acum cum sa curatati bradul de Craciun: dupa atatea luni de depozitare, este normal sa il gasiti plin de praf, iar crengile sale sa fie deteriorate.

 

Bradul de Craciun este piesa centrala a decoratiunilor de Craciun - si este si oarecum scump, mai ales atunci cand cautam ceva de calitate superioara - cu gandul ca ne va tine mai multe sarbatori.

Nu va stresati prea tare, pentru ca avem un sfat infailibil pentru a curata bradul de Craciun fara batai de cap si cu cele mai bune rezultate.

Va vom spune cum sa curatati bradul de Craciun fara sa suferiti prea mult din cauza prafului.

Tot ce aveti nevoie pentru aceasta curatare este:

  • Doua carpe, de preferinta din bumbac
  • Apa
  • Otet
  • O sticla cu pulverizator

Mai intai trebuie sa scuturam bine copacul pentru ca ramurile sa se intinda si sa indepartam excesul de praf.

Se toarna apoi apa calda impreuna cu otetul in sticla cu pulverizator si se umezeste bine fiecare ramura a bradului de Craciun, apoi se sterge una cate una cu carpa.

Fiti mai atenti cu copacii de culoare deschisa, cum ar fi cei albi, deoarece este mai dificil sa indepartati murdaria.

Dupa aceea, este preferabil ca pomul sa fie lasat sa se usuce in aer liber si apoi scuturat din nou pentru a indeparta praful.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului