Casa de Craciun

#sarbatori de iarna #craciun #amenajare casa #decoruri ieftine

Cum poti face decoruri ieftine pentru casa cu ocazia Sarbatorilor de iarna

Vrei sa creezi un decor surprinzator pentru Sarbatorile de iarna, insa nu ai vrea totusi sa spargi pusculita si sa cheltuiesti toate economiile tale? Cu putina imaginatie poti face transformari spectaculoase in casa ta, cu un cost extrem de redus. Iata cateva sfaturi si idei care te pot ajuta sa faci asta:


1. Vaneaza promotiile

Verifica cataloagele online ale marilor magazine, inainte de debutul Sarbatorilor de iarna sau chiar pe parcursul acestora. Hipermarketurile vin cu oferte destul de tentante si foarte accesibile. Astfel ca la preturi de chilipir poti cumpara niste obiecte decorative uimitoare: de la lumanari pana la instalatii moderne foarte ingenioase.


2. Obiecte decorative spectaculoase chiar in gradina ta

In gradina ta sau prin parc poti gasi numeroase obiecte decorative ingenioase, pe care le poti folosi cu ocazia Sarbatorilor de iarna. Conurile, ghinda sau cateva crengi de brad pot crea o atmosfera de iarna plina de parfum in casa ta. Daca le mai dai putin efect si cu un spray cu vopsea argintie si le asezi pe o comoda sau pe o masa inconjurate de cateva lumanari, decorul de iarna va fi unul fantastic.


3. Un Craciun aromaterapie

Intampina-ti musafirii cu un parfum imbietor care aminteste intotdeauna de miresele incantatoare din casa bunicii in preajma Craciunului. Combina niste cuisoare intregi cu ienibahar, batoane de scortisoara, nucsora si coaja de portocala si lamaie intr-o bucata de tifon si prinde-o cu elastic. Fierbe saculetul 3-4 minute si bucura-te impreuna cu prietenii de aroma placuta a acestor condimente.

De asemenea, poti imprastia acesti saculeti prin casa. Prinde-i cu un snur de usi sau asaza-i pe comode.


4. Craciun la lumina lumanarilor

Nimic nu creeaza o ambianta de sarbatoare precum stralucirea lumanarilor. Asaza pe masuta din sufragerie un suport cu trei lumanari de inaltimi diferite. Acestea vor crea rapid in casa o atmosfera intima, primitoare si foarte calduroasa, asa cum trebuie sa fie la fiecare sarbatoare.

Sursa foto: inspirationforhome.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului