Casa de Craciun

#idei coronite #coronite usa #coronite

Cum sa creezi chiar tu coronite naturale de Craciun pentru a-ti decora casa sau pentru a le oferi cadou

Cand vine vorba despre decoratiile de Craciun, nu ar trebui sa uitam de cele de exterior care sunt la fel de importante ca si cele din interior. Coronitele naturale de Craciun sunt modalitatea clasica, dar si usoara, de a decora instant usa de la intrare, creand astfel o atmosfera festiva si complet in ton cu sarbatorile de iarna.

Aceste coronite se pot cumpara, dar le poti realiza chiar tu cu un buget minim si astfel incat sa fie in ton cu personalitatea si stilul tau. Iti prezentam cateva idei de coroane de Craciun din care te poti inspira. Coronitele realizate de tine le poti folosi pentru a-ti decora usa sau interiorul casei, dar si pentru a le darui, fiind cadoul perfect in aceasta perioada.

Coroana miresei

Iata o coronita pe care o poti realiza chiar tu din crengute proapete de brad si cateva decoratii de pom mai vintage si frumoase. Este combinatia perfecta intre prospetime, rafinament si stil.

Coroana Berry

Luati o coroana obisnuita (realizata din crengute verzi) si trasformati-o in ceva special cu cateva spice de grau, o panglica rustica si cateva fructe artificiale sau chiar naturale, rosii si uscate. Cativa clopotei mici argintii care sa marcheze venirea oaspetilor cand usa se deschide, pot fi detaliile ideale pentru aceasta coronita de exterior. Este ideala pentru usa de la intrare - va incanta privirile marcand festiv si in sunete de clopotei sezonul de iarna.

Coroana cu carouri

Pentru a obtine un aspect diferit pentru o coroana obisnuita care poate fi cumparata de la magazin, un grilaj de lemn poate fi de mare efect. Mai ramane sa atasezi coroanei tale o panglica in carouri colorate in verde si rosu si, daca inca nu are, cateva conuri de brad lacuite. Nu uita de detaliile rosii - fructe uscate, sau fructe artificiale - care vor aduce un plus de stil si vor face si mai festiva coroana cu carouri, pe care o poti pune pe usa ta de la intrare sau o poti darui prietenilor.

Trio de coroane de Craciun

De ce sa te opresti la o singura coronita de Craciun, daca poti avea un decor format din trei coronite?! Cu siguranta vor avea un efect puternic si nu vor trece neobservate. Cele trei coronite le poti prinde usor una de alta cu cate o panglica in carouri, colorata in verde si rosu, sau o panglica rosie, in total consens cu spiritul Craciunului.

Coroana proaspata de Craciun

Iata un model cat se poate de inspirat pentru o coronita de Craciun! Ai nevoie doar de cateva crengute de brad sau tuia, un cartonas cu o urare de sarbatori si un spray cu zapada artificiala.

Coroana naturala

O coronita din brad, naturala si proaspata, va aduce un miros placut in casa ta pe tot parcursul sezonului. Ai nevoie doar de cateva decoratii si o panglica in spiritul sarbatorilor de iarna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea