Casa de Craciun

#decorare casa craciun # design casa #amenajare casa #craciun #decoratiuni craciun

Cum sa creezi decoratiuni simpatice din pasla pentru Craciun

Decoratiunile de Craciun sunt la mare cautare si nu este de mirare ca si oferta din magazine sau de la targurile speciale de Sarbatori este bogata. Chiar daca ai de unde sa alegi si sunt multe piese pe care ti-ar placea sa le expui in brad sau sa le folosesti pentru a decora casa, un farmec cu totul aparte il au decoratiunile pe care le faci tu, in functie de preferinte, creativitate, dar si de indemanare. Pentru a face cativa braduti veseli, extrem de decorative, ai nevoie doar de cateva materiale, mai exact pasla verde si maron si nasturi colorati. Iata care sunt pasii pentru a confectiona chiar tu aceste ormanente simpatice din pasla pentru Craciun, pe care le poti pune apoi in bradul din living, le poti expune pe masa festiva sau le poti oferi cadou celor dragi. Serile lungi de iarna sunt momentul idel in care te poti ocupa sa confectionezi decoratiunile pentru Craciun.

Pasul 1

Decupeaza din pasla verde si maron partile componente ale brazilor. In functie de numarul de braduti pe care vrei sa ii obtii, tine cont ca vei avea nevoie pentru un brad de doua parti verzi si un trunchi maron. Recomandat este sa folosesti o nuanta mai deschisa de pasla verde pentru ca in combinatie cu nasturii colorati pe care ii vei aplica pe material va arata mai bine si va da ornamentului un aspect mai modern. Pentru cei care prefera stilul traditional, pasla verde intr-o nuanta inchisa este o optiune buna.

Pasul 2

Pune pe partea verde nasturi mici cat mai viu colorati. Acestia vor reprezenta globurile si ii poti aseza cum consideri ca se incadreaza mai bine. Coase apoi fiecare nasture pe bucata de pasla verde.

Pasul 3

Pregateste o bucatica de sfoara si leaga capetele intr-un nod. Aceasta va fi agatatoarea ornamentului.

Pasul 4

Coase cele doua parti verzi ale decoratiunii una de alta, incepand din partea de sus a bradului. Cand ajungi in partea de jos, la baza, umple bradutul cu umplutura (aceasta poate fi o bucata de vata sau alt material asemanator). Introdu un betisor colorat inainte cu un marker maron, in cazul in care va fi un ornament pe care ai sa il asezi vertical, sau introdu bucata de pasla pregatita sa fie trunchiul bradului si coase pana la capat, tot bradul.

Foloseste bradutii din pasla verde pentru a decora bradul mare de Craciun.

Sursa foto: buddlycrafts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare