Casa de Craciun

#ornamente de Craciun #craciun #animale

Cum sa creezi ornamente pentru pomul de Craciun, in forma de animale

Poti da bradului tau o nota personala cu ornamente dragute si interesante in forma de animale pe care le poti face singur sau alaturi de prieteni, de cei mici sau de intreaga familie. Cu siguranta va fi o experienta foarte distractiva.

Daca sunteti in cautare de ornamente DIY perfecte pentru a le face cu copiii, le-ati gasit! Aceste ornamente simple si distractive cu animale din bucati de lemn sunt o modalitate excelenta de a-i invata pe copiii mai mari cum sa faca decoratiuni funny. In plus, iti va placea felul in care arata atunci cand sunt puse in bradul tau de Craciun. Fetele adorabile de animale adauga o atingere jucausa, iar bucatile de lemn sunt ieftine si usor de prelucrat. Aveti nevoie doar de lemn, vopsea si cateva mici accesorii. Va recomandam sa faceti un rac, o vulpe, un pinguin si o gasca, dar orice animal va avea acelasi efect.

Materiale:

Materiale necesare

  • Bucati de lemn
  • Pensule
  • Vopsea pentru bricolaj
  • Creion
  • Marker permanent
  • Sclipici
  • Pistol cu ​​lipici fierbinte si bastoane
  • Burghiu
  • Panglica

Instructiuni pas cu pas

Urmeaza aceste instructiuni simple pentru a face propriile ornamente de Craciun din lemn. Ar trebui sa puteti termina cu succes acest proiect de ornamente DIY in mai putin de o ora.

Pasul 1: Vopseste fundalul

Vopseste lemnul in culoarea dorita pentru fundal pe partea pe care urmeaza sa desenezi animalul. Lasa lemnul sa se usuce in timp ce repeti acest proces si pe alte bucati de lemn. De asemenea, daca culoarea nu acopera complet din prima, tot ce trebuie sa faci este sa mai dai un strat.

Pasul 2: Deseneaza si vopseste forma fetei

Foloseste un creion pentru a desena usor forma fetei animalului ales, inclusiv nasul si ochii. Poti incerca sa desenezi un raton, o vulpe, o veverita si un pinguin, care se vor integra perfect in bradul de Craciun. Picteaza forma fetei pe ornamentul de lemn. Lasa-l sa se usuce inainte de a picta un alt strat, apoi continua.

Pasul 3: Deseneaza detaliile fetei

Folosind un marker permanent, deseneaza detaliile fetei precum: ochii, nasul, mustatile sau blana. Desenarea acestor mici detalii va fi mai usoara decat vopsirea lor direct pe bucatile de lemn.

Pasul 4: Taie si ataseaza pasla

Taie urechile, o coada sau labe din pasla sau tesatura groasa pentru ornamentul tau din lemn. Folosind un pistol cu ​​lipici fierbinte, lipeste elementele din pasla daca sunt stratificate, asa cum se intampla de exemplu in cazul unei cozi cu dungi. Ataseaza bucati de pasla pe spatele ornamentului de lemn folosind un pistol cu ​​lipici fierbinte. Apasa-le ferm pentru a te asigura ca piesele sunt sigure.

Pasul 5: Ataseaza ochii si agatatoarea

Mai intai realizeaza o gaura in varful ornamentului din lemn. Apoi rasuceste o masca pentru surub in gaura. Introdu panglica sau sfoara prin locul respectiv pentru a realiza o agatatoare. Poti pune si restul de accesorii, daca ai, cum ar fi ochii.

Proiectul este gata si poti pune accesoriile in bradul de Craciun!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare