Casa de Craciun

# calendar advent #advent calendar #craciun #calendar

Cum sa creezi propriul advent calendar pentru Craciun

Pregatirile pentru Craciun sunt in toi si distractia a inceput. Calendarele pentru eveniment, sau advent calendarul, te ajuta sa numeri zilele, sa te recompensezi cu ceva dulce, sa ii ajuti pe cei mici sa inteleaga cate zile mai sunt pana vine Mos Craciun. Totodata, un advent calendar pentru Craciun poate fi un dar inspirat pentru cei dragi sau pentru prieteni. In plus, ele se pot reutiliza cu succes de-a lungul mai multor ani, permitandu-ti sa iti folosesti de fiecare data creativitatea si aducand un plus de distractie si amuzament sarbatorilor, care vor deveni mai speciale si vor lasa amintiri greu de uitat. Iata cateva idei din care te poti insira pentru a realiza propriul advent calendar pentru Craciun.

Decupeaza un copac din lemn

Acest advent calendar pentru Craciun din lemn, pe care il poti realiza singur foarte usor, poate fi reutilizat in fiecare an, fiind extrem de distractiv de decorat impreuna cu cei mici pe care ii poti coopta in intregul proces. Adaugati impreuna cate un nou ornament in acest brad in fiecare zi, pana la Craciun.

Foloseste o scara

Daca esti un fan al decoratiilor rustice de sarbatoare, poti folosi o scara din lemn pentru a agata pe treptele ei zilele advent calendarului tau de Craciun. Fiecare zi poate fi marcata cu un saculet datat in care sa ascunzi mici surprize pentru cei mici, care vor fii incantati sa urmareasca trecerea timpului si sa caute in saculetul zilei curente. Ii poti surprinde cu dulciuri sau mici figurine care sa ii bucure. Partea buna este ca acest advent calendar de Craciun il poti refolosi in fiecare an.

Buzunare de fetru cu sentimente

Acest advent calendar pentru Craciun este vesel si motivant, astfel incat el ar merita pastrat tot anul. Ai nevoie de buzunare de fetru numerotate cu zilele lunii, buzunare vesel colorate, in care sa pui biletele cu mesaje dragute pentru cei mici, sau pentru cei mari. Pot fi fraze motivationale, urari de bine, glume si orice altceva crezi ca ar starni interes si bucurie pentru ziua careia ii este destinat mesajul. Esteun calendar advent simbolic, ideal pentru a numara zilele pana la Craciun.

Construieste un sat

Un sat calendar 3D de aventura poate avea dublu rol - acela de decor pentru mantaua semineului, dar si de calendar advent pentru Craciun. Poti alege desene bavareze, sau poti merge pe culori mai vii si mai intense. Acesta poate fi un dar foarte apreciat de prieteni sau de cei dragi.

Calendar advent cu mini-cadouri

Va fi extrem de distractiv sa poti desface cate un minicadou in zilnic pana la Craciun! De ce nu ai realiza un calendar advent in acest sens, trasformand fiecare zi din decembrie intr-o zi de Craciun?! Ofera-le celor dragi bucuria de se gandi la tine si la spiritul sarbatorilor zilnic cu acest inspirat calendar de Craciun. Cei dragi pot gasi astfel, in fiecare dimineata, cate un dar care sa ii bucure si sa simta spiritul sarbatorilor de iarna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea