Casa de Craciun

# decorare ferestre craciun #decorare ferestre #craciun #ferestre

Cum sa decorezi ferestrele din fiecare camera pentru Craciun

Cand vine vorba despre decoratiile de Craciun, exista cateva zone esentiale de acoperit. Cu siguranta ca te vei concentra pe camera de zi si veranda, unde nu trebuie sa lipseasca luminile de Craciun si ghirlandele de sarbatoare, dar nu poti trece cu vederea ferestrele din fiecare incapere. Imagineaza-ti cat de frumos si festiv va arata casa ta, atat din interior cat si din exterior, daca vei decora in spiritul sarbatorilor fiecare fereastra. Iata cateva idei de decoratii festive pentru ferestrele din fiecare camera a casei.

Cum sa decorezi ferestrele de la living

Livingul este camera in care iti vei petrece cea mai mare parte a sarbatorilor, locul unde vei pune bradul si vei organiza masa festiva, motiv pentru care fereastra de aici ar trebui decorata cat se poate de frumos. Si, pentru ca nu pot lipsi beculetele de la fereastra, de ce nu ai alege fulgii de zapada care se aprind si care vor aduce un plus de farmec si lumina serilor magice din aceasta perioada?! Si sa nu ne oprim aici! Imagineaza-ti cat de minunat va fi sa te apropii de fereastra pentru a admira peisajul, si sa simti mirosul de brad. Acest lucru il obtii cu cateva crengute de brad natural pe care le poti aseza pe pervaz si pe care le poti decora cu zapada artificiala si chiar cateva podoabe asortate cu decoratiile din brad.

Cum sa decorezi ferestrele de la dormitor

Pentru ferestrele de la dormitor nu sunt recomandate beculetele, pentru ca ti-ar putea deraja somnul, dar asta nu inseamna ca nu le poti decora. Cativa fulgi, fie desenati cu zapada artificiala, fie lipiti, vor transforma fereastra ca prin magie, dar si peisajul de afara. In acest fel, chiar daca nu a nins in zona unde locuiesti, cand vei privi pe fereastra peisajul se va schimba radical. Acesti fulgi de zapada iti garanteaza o scena inzapezita, indiferent de caldura de afara.

Cum sa decorezi ferestrele de pe hol

Pentru ferestrele lungi de pe hol poti folosi trei coroane decorative legate impreuna cu o panglica de sarbatoare. Pentru a avea si mireasma proaspata a bradului, poti alege coronitele realizate din crengi de brad natural.

Cum sa decorezi ferestrele de la bucatarie

In perioada sarbatorilor vei mai mult timp prin bucatarie decat de obicei, asa ca ar fi minunat sa aduci spiritul sarbatorilor si aici, decorand fereastra cu ornametele de pom si cateva crengute de rozmarin proaspat. Te vor binedispune si vor aduce si mireasma festiva in locul unde tu vei pregati preparate delicioase pentru masa de sarbatoare.

Cum sa decorezi ferestrele de la baie

Si, daca tot decoram toate ferestrele, nu vom uita nici de fereastra de la baie, oricat ar fi ea de mica. Imagineaza-ti cat de placut si relaxant va fi sa poti admira o coronita din brad natural prinsa cu o simpla plaglica rosie pe fereastra, in timp ce savurezi o baie fierbinte cu saruri, te bucuri de un phar de vin rosu si asculti colinde de Craciun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului