Casa de Craciun

#ornamente craciun #decor craciun #coronite craciun #cum sa faci ornamente de craciun #decor ieftin craciun

Cum sa-ti faci propriile coronite de Craciun. Idei practice pentru bugete mici

Vrei sa ai o casa decorata de sarbatoare, insa bugetul nu-ti permite sa dai o raita prin magazinele de top? Nu trebuie sa te simti dezamagit/a. Poti sa-ti faci propriile ornamente, mult mai ieftin, si, in plus, vei avea garantia unui decor unic. Iata in continuare cateva idei pentru coronitele de Craciun care impodobesc atat de frumos usile, masa sau consolele din casa:


Coronita cu nasturi

Pe o bucata de carton taiata in forma de cerc si decupata pe interior infasoara si lipseste panglica alba, satinata. Apoi, pe ea, lipeste nasturi de diverse forme si dimensiuni. Alege culori specifice Craciunului: alb, rosu, verde. Alege o panglica, potrivita decorului ales, fa din aceasta o funda si apoi leaga cu ea coronita. Poti sa o agati de un cuier simplu, de spatarul unui scaun sau la fereastra.


Coronita mediteraneeana

Este iarna, dar esti cu gandul la mare si la vacantele minunate petrecute printre valuri? Poti recrea atmosfera de vacanta chiar si acum, cand il asteptam pe Mos Craciun. Scoate-ti din cutiile cu amintiri cateva scoici mai mari si stelute de mare, aduna cateva nuiele usor de indoit si pune-te pe treaba. Nuielele le poti indoi astfel incat sa formezi un cerc. Le poti lega cu sfoara pentru un look vintage. Lipeste apoi din loc in loc scoicile si stelele de mare si agata coronita pe usa de la dormitor. Pentru un look mai sofisticat, asorteaza in coronita si cateva globulete rotunde, lucioase.


Coronita din funde

Ca sa obtii o decoratiune mai speciala, alege trei culori pe care sa le folosesti la crearea coronitei. Formeaza un cerc din burete rulat si apoi infasoara-l cu o panglica in culoarea de baza aleasa. Din celelalte panglici fa multe funde pe care sa le lipesti foarte aproape una de alta pe scheletul deja format. La final, poti lipi cateva bobite artificiale de macese in mijlocul funditelor.


Coronita-norisori

Tot pe un schelet din burete lipeste ciucuri pufosi. Poti sa-i faci din lana sau sa ii cumperi de la magazinele de specialitate. Pont! Fa trei coronite, de dimensiuni diferite, si lipeste-le pe o panglica de culoare albastra, rosie, verde sau aurie. Capatul acesteia leaga-l intr-o funda si agata ornamental de usa de la dulap sau pe usa de la living. Efectul este garantat.



Sursa foto: digsdigs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului