Casa de Craciun

#brad din con #bradut #cum sa #diy #brad

Cum sa iti faci propriul bradut de Craciun!

Vin cu pasi repezi sarbatorile de iarna! Acum ca toamna a trecut, iar iarna incepe sa isi faca simtita prezenta cu totii incepem sa ne pregatim pentru sarbaori. Si ce mod mai bun de a face asta, daca nu prin decoararea casei? Iata cum ce proiect dragut venim azi:

Cum sa iti faci o padure de braduti!

Daca iti plac ornamentele, atunci cu siguranta iti va placea si “bradul din con”. Cum vine asta? Foarte simplu. Tot ce ai de facut este sa mergi in cel mai apropiat parc si sa aduni cateva conuri de brad. Dupa aceea, cand ajungi cu ele acasa, trebuie sa le cureti bine de praf si de alte mizerii.

Vei mai avea nevoie de vopsea acrilica verde, de lipici incolor si de un suport pe care sa lipsesti noul “bradut”. Un suport foarte bun poate fi o lumanare din aceea de tip “pastila”. Acum tot ce ai de facut este sa vopsesti conurile cu verde si sa le lasi sa se usuce bine. Dupa ce s-au uscat lipeste de lumanare, cu baza mare in jos, astfel partea mai ascutita a conului va fi varful bradutului. Mai departe, poti aplica in varf o steluta argintie sau aurie. De asemenea, mai poti sa pui si vata pe “crengute” sau sa le pictezi cu alb pentru ca crea impresia ca a nins peste ele.

Desigur, daca vrei sa faci un proiect amplu poti sa iti decorezi noul bradut cu globuri si beteala. Va fi putin mai mult de lucru dar va merita. Globurile le poti face din hartie creponata, iar in loc de beteala poti sa pui sclipici.

Daca ti-a placut aceasta idee si ai de gand sa o pui in practica iti asteptam pozele pe pagina de facebook a siteului Acasa.ro.

Sursa imagine: Pinterest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea