Casa de Craciun

#animale craciun #craciun #pisici #caini #sarbatori de iarna #animale #animale de companie

Cum se distreaza animalele de Craciun

Craciunul este perioada preferata din an a multor patrupede. Desi nu ai crede acestea astepata an de an, cu nerabdare, Sarbatorile de Iarna. Este perioada in care se simt iubite si rasfatate mai mult decat oricand.

Si este si normal de vreme de Mos Craciun trece si pe la ele cu cadouri haioase, iar stapanii petrec mai mult timp cu ele si le rasfata cu tot felul de bunatati.

Te intrebi cum vad animalele Craciunul? Ei bine, este ocazia perfecta pentru a intra in bucluc, in timp ce se joaca cu ornamentele specifice si adora sa desfaca ambalajele cadourilor indiferent ca le sunt destinate sau nu. Mai ales pisicile, care nu pot rezista curiozitatii de a afla ce se asunde sub fiecare ambalaj de cadou.

O alta activitate preferata a animalelor in perioada Craciunului este... furtul. Acestea pandesc cu rabdare bucatele lasate nesupravegheate si cand nu esti atent se bucura de savoarea lor.

Nu ne crezi? Iata dovada!

 

Surse foro: wallpaper2020.com, galleryhip.com, animal-animal-animal.blogspot.com, dailymail.co.uk, animalsplannet.com, thedesigninspiration.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare