Casa de Craciun

#Mihai Voropchievici #lidia fecioru #craciun

Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru te invata ce sa NU faci de Craciun! Aduce numai ghinioane

In jurul sarbatorii de Craciun s-au adunat de-a lungul timpului o multime de obiceiuri si traditii. Insa, unele dintre acestea aduc ghinioane. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au vorbit despre obiceiurile pe care nu trebuie sa le ratam, dar si despre cele pe care nu trebuie sa le facem sub nicio forma.   

 

„Nu simti aceeasi energie daca e artificial. Bradul natural vine cu energie, chiar daca se usuca, energiile se pastreaza (…) Nu conteaza cat de mare e. Oriunde il pui e la fel. De multe ori, e bine sa il lasi fara varf. Nu conteaza culorile ornamentelor”, a spus Lidia Fecioru pentru antena3.ro.

In ceea ce priveste impodobirea bradului de Craciun, Mihai Voropchievici afirma ca NU trebuie sa se puna ornamente negre in pom. De asemenea, numerologul afirma ca in orice casa este bine sa existe vasc, daca vei sa-ti mearga bine. 

“Sa nu lipseasca din casa vascul. Acel daunator care creste pe salcie aduce noroc. Sa va sarutati sub vasc partenerul pentru armonie, prosperitate”, a spus numerologul, potrivit sursei citate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea