Casa de Craciun

#decoratiuni craciun #brazi #brazi craciun #brazi mici #brazi miniatura

Nu ai spatiu pentru un brad in marime naturala? Iata 4 moduri de a-ti decora casa cu brazi in miniatura

Brazii in marime naturala pot ocupa foarte mult spatiu, mai ales daca iti plac cei bogati, cu ramuri lungi si incarcate. Uneori, se poate intampla sa nu ai unde sa pui un astfel de brad. Oare acest lucru ar trebui sa insemne ca renunti definitiv la ideea de a avea un brad in casa? Nicidecum! Ai la dispozitie o multime de idei de decorare cu ajutorul brazilor in miniatura.

1. Braduti pentru masuta de cafea

De sarbatori, masuta de cafea poate deveni punctul central al livingului, daca o decorezi asa cum se cuvine. Poti alege sa asezi pe ea un brad in miniatura, pe care il impodobesti cu globuri, beteala si o instalatie. Avantajul bradului in miniatura este acela ca poate fi mutat cu usurinta dintr-un loc in altul, astfel ca daca iti vin musafiri si ai nevoie de masa, poti aseza bradutul pe un alt corp de mobilier.

2. Braduti pentru masa festiva

Modul in care aranjezi masa festiva ar trebui sa fie in ton cu sarbatorile. Asadar, pe langa sfesnice cu lumanari albe, poti aseza pe centrul mesei si un brad in miniatura. Alege un brad deosebit, alb, rosu sau auriu si decoreaza-l intr-un mod inedit. In general, pentru decorarea mesei se aleg brazi artificiali, dar in functie de cat de mare este masa ta poti alege chiar si un bradut natural.

3. Braduti pentru ornarea casei

Peste tot in casa trebuie sa se simta spiritul sarbatorilor, nu doar in living sau in camera in care primesti musafirii. Astfel, daca ai un semineu, poti aseza de o parte si de alta cate un brad in miniatura. Pe hol, poti aseza un bradut impodobit cu jumatati de portocala, pentru ca aroma fructelor sa se raspandeasca rapid in toata casa, iar pe pervazul din dormitor poti agata sosete pentru cadouri si poti pune alaturi un bradut frumos luminat.

4. Braduti din prajituri pentru bucatarie

Nu in ultimul rand, anul acesta iti propunem sa decorezi bucataria cu braduti in miniatura realizati din prajituri, fursecuri sau bomboane. Chiar daca un astfel de ornament cere mai multa migala si preocupare, rezultatul final cu siguranta va merita efortul.

Sursa foto: digsdigs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea