Casa de Craciun

#idei decor craciun # amenajare casa craciun #craciun #decoratiuni craciun #brad de craciun

Pregateste-te din timp pentru Craciun! Articole care nu trebuie sa-ti lipseasca

Ne aflam deja la mijlocul lunii octombrie. Mai sunt doar doua luni pana la Craciun. Desi este inca devreme este momentul sa incepi pregatirile pentru a evita cheltuieli uriase in luna in care ai cel mai mult nevoie de acestea.

 

Poti incepe prin a face o lista cu tot ceea ce ai nevoie pentru sarbatori. De la decoratiuni Craciun, cadouri si pana la alimente. Desigur, alimentele vor fi cumparate ultimele, dar decoratiunile si cadourile pot fi achizitionate din timp. Astfel, nu doar ca vei economisi bani (multe dintre articolele specifice sarbatorilor se scumpesc in momentul in care se apropie sarbatorile), dar vei economisi timp si luna sarbatorilor va fi mai putin stresanta din acest punct de vedere.

Iata care sunt articolele pe care le poti achizitiona incepand de acum!

Brad pentru Craciun

Un brad din plastic care sa te tina ani de zile este o achizitie importanta. In acest fel eviti cumpararea anuala a unui brad taiat si contribui la salvarea mediului inconjurator. Cu cat mai putini oameni cumpara un brad taiat, cu atat vor fi mai putini brazi taiati, de la an la an, si mai multe paduri salvate.

Decorariuni brad

De la ghirlande, la beculete si pana la globulete, bradul trebuie sa arate perfect in ziua de Craciun. Prin urmare, gandeste-te in ce stil doresti sa-ti impodobesti bradul si porneste in cautarea unor decoratiuni brad potrivite. Poti alege sa-ti decorezi bradul intr-o singura culoare sau in doua culori, ori poti alege o anumita tema, important este ca rezultatul final sa fie cel la care visezi.

Pentru asta este important sa incepi din timp cautarea decoratiunilor perfecte. Din fericire, in online incep sa apara tot mai multe oferte la decoratiunile pentru Craciun. Iar partea buna este ca vei gasi si oferte imbatabile, pe care in magazinele fizice nu le poti gasi.

Decoratiuni camera

Craciunul nu este doar despre brad si cadouri. Este, in primul rand, despre atmosfera si bucurie. Iar cel mai bine redai o atmosfera clasica de Craciun, cu ajutorul decoratiunilor pentru camera. Poti gasi aici mai multe idei decoratiuni Craciun.

Pentru a reda atmosfera clasica de craciun alege decoratiuni sarbatori de iarna care sa te duca cu gandul la zapada, la Mos Craciun si la povestile de iarna pe care le adori. Poti alege orice, de la perne decorative imbracate in haine de iarna (poi alege unele cu fulgi de zapada, cu globulete sau chiar cu reni), la sosete cu numele membrilor de familie pe care sa le atarni de semineu sau de biblioteca, si pana la figurine cu Mos Craciun, o stea decorativa, reni sau orice alte decoratiuni Craciun specifice. Totul este sa ai grija la culori si sa nu incarci prea mult locuinta. Este de evitat un decor kitchos cu multe culori.

Decoratiuni exterior

Daca stai la curte, nu trebuie sa omiti deocrarea gradinii. Chiar daca este in perioada in care nu are nevoie de ingrijiri, poti aduce putina lumina cu ajutorul decoratiunilor de craciun pentru extrior. Poti alege figurine luminoase, in forma de reni, ursi de zapada sau alte decoratiuni sarbatori. Sau poti alege doar cateva ghirlande luminoase pentru exterior pe care sa le agati in pomii din fata casei. Diferenta va fi uimitoare, iar gradina ta va aduce spiritul sarbatorilor mai aproape.

Daca esti in pana de idei, aici vei putea gasi mai multe idei decoratiuni iarna pentru exteriorul casei.

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea