Casa de Craciun

#asezare brad #craciun #brad craciun #feng shui

Unde trebuie sa asezi bradul de Craciun in casa pentru a atrage banii si norocul, conform Feng Shui

Bradul de Craciun reprezinta una dintre cele mai frumoase traditii. Toata lumea asteapta cu mare bucurie impodobirea acestuia. Exista insa cateva traditii pe care toata lumea ar trebui sa le respecte atunci cand aleg de exemplu locul in care se monteaza bradul de Craciun. Potrivit Feng Shui, bradul de Craciun trebuie asezat in anumite locuri din casa pentru a atrage bunastarea, norocul sau banii.

 

Este important sa alegeti un brad artificial sau unul care poate fi replantat dupa sarbatori. Conform Feng Shui, copacii naturali taiati nu sunt buni pentru ca taierea lor le taie si chi-ul si energia.

Daca bradul a fost depozitat tot anul, ar trebui sa il curatati cu grija, deoarece este plin de energie stagnanta. Inainte de a-l instala, trebuie sa il lasati cel putin 3 ore intr-un loc deschis, de preferat intr-un spatiu care sa primeasca lumina soarelui.

Unde trebuie sa asezi bradul de Craciun daca vrei sa atragi banii sau un loc de munca

Locul perfect pentru a va amplasa bradul este in partea de nord a casei. Culorile pe care ar trebui sa le alegeti pentru decorare ar trebui sa fie deschise, de exemplu alb sau argintiu. In varful bradului, puneti o stea argintie sau alba.

Pentru a localiza punctele cardinale, priviti spre rasaritul soarelui; acesta este estul, in spatele vostru este vestul, la dreapta voastra este sudul si la stanga este nordul.

Daca vrei sa atragi dragostea si prietenia

Pentru dragoste sau relatii de succes, bradul ar trebui sa fie plasat in partea de sud-vest a casei. Culorile decoratiunilor de Craciun ar trebui sa fie aurii sau galbene, rosii sau portocalii puternice. Folositi panglici si fundite rosii pe brad si in toata casa. In varful bradului puteti pune o stea de aur sau o funda mare si rosie.

Daca vrei sa atragi echilibrul si sanatatea emotionala

Conform Feng Shui, pentru a atrage echilibrul si pacea emotionala, copacul trebuie plasat in centrul casei. Folositi culori maro, ocru, galben si portocaliu in decoratiuni. De asemenea, puteti adauga cuart sau cristale. In varful copacului se pune o stea de aur.

Daca doresti sa atragi sanatatea fizica pentru tine si familia ta

Locul ideal este partea de est a casei. Culorile cu care trebuie decorat sunt rosu, verde si auriu. Este important ca bradul de Craciun sa fie verde si ca verdele sa fie culoarea predominanta in decor. In varful bradului se pune o stea aurie sau verde.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea