Craciun in familie

#primul craciun #craciun bebelus #craciun in familie #bebelus #craciun #amintiri

Amintiri de nepretuit: 6 idei grozave pentru a celebra primul Craciun al bebelusului

Este primul Craciun impreuna cu bebe, iar momentul merita marcat in cele mai dragalase amintiri! Exista o multime de moduri in care poti transforma primele sarbatori de iarna alaturi de copil in amintiri nepretuite peste ani, pozele fiind cele mai la indemana dintre ele! Exista si alte idei grozave prin care sa creati amintiri frumoase si emotionante de la primul Craciun al bebelusului!

1. Globuri personalizate

Una dintre cele mai simple, dar si la moda metode de a marca primul Craciun al bebelusului este sa creati tot soiul de globuri personalizate - fie cu numele copilului si anul, fie cu amprenta manutelor sau picioruselor lui - si sa le pastrati ca amintiri peste ani.

2. Decoratiune brad cu poza

Alege o poza mai haioasa a bebelusului, printeaz-o si transform-o intr-o decoratiune simpatica pentru brad. Imbrac-o in lemn sau fetru ori alte materiale, decoreaz-o cu perlute, margelute si alte ornamente si scrie pe spatele ei anul si varsta bebelusului. Va deveni o amintire pretioasa peste ani.

3. Costumas special de sarbatori

Toti parintii sunt tentati sa isi imbrace bebelusii in Mos Craciun in perioada sarbatorilor. Fii originala si renunta la banalul costumas rosu. Improvizeaza-i o costumatie interesanta cu o bluzita si un pantalonas asortat, pe care sa cosi un mesaj aniversar. Ii poti croseta chiar tu un pulover festiv, pe care sa-i scrii numele si varsta.

4. Album foto personalizat

Primul Craciun al bebelusului merita imortalizat intr-un album foto special, creat manual. Asigura-te ca faci cele mai frumoase si haioase poze de Craciun, printeaza-le, apoi adauga-le intr-un album confectionat din hartie, decorat cu dantela, margelute sau diverse accesorii, dupa bunul plac.

5. Magnet cu fotografie

Marcheaza primele sarbatori ale micutului tau intr-un magnet de frigider personalizat. Il vei avea tot timpul anului in fata ochilor si iti vei aduce aminte cu zambetul pe buze de aceasta perioada emotionanta din viata voastra de familie.

6. Paturica personalizata

Daca vrei sa creezi o amintire cu adevarat emotionanta, atunci apuca-te de pe acum de crosetat o paturica, pe care sa scrii numele si varsta bebelusului, dar si un mesaj personalizat, de suflet. Foloseste-o pentru a inveli bebelusul in aceasta perioada, apoi pastreaz-o ca amintire, peste ani.

Sursa foto: darlingcollections.files.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea