Gradina de Craciun

#casa de Craciun #aranjamente florale #amenajare casa #flori #craciun

4 aranjamente florale cu care sa-ti impodobesti casa in plina iarna

Sezonul hibernal este aici, dar acest lucru nu trebuie sa te opreasca din a-ti transforma casa intr-o oaza de desfatare cu ajutorul plantelor de interior sau de sera. Aranjate in buchete viu colorate si expuse ca puncte focale intr-o incapere pregatita de primirea oaspetilor sau intr-un colt unde obisnuiesti sa iti petreci orele de relaxare, aceste minuni florale te vor face sa simti mai putin disconfortul dat de sezonul rece.

Ilice si trandafiri albi

 

Alege un trandafir alb care sa ilumineze discret acest buchet de iarna si inconjoara-l de ramuri de ilice cu multe fructe. Ilicele este o planta simbolica pentru decoratiunile florale de iarna, fiind folosita la decorarea caselor de Craciun in tarile anglo-saxone.

Foliajul arborelui se coloreaza in rosu, galben, roz sau crem in aceasta perioada, iar bogatia nuantelor redate de frunzele celor cateva ramuri de ilice te ajuta sa pui in valoare frumusetea eleganta a trandafirului.

Sursa foto: veranda.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea