Gradina de Craciun

#decorare usa #decoratiuni craciun #coronita craciun #decoratiuni #usa intrare

6 idei uimitoare pentru a inlocui coronita de Craciun din decorarea usii de la intrare

Tu te-ai gandit deja cum vei decora usa de la intrare de Craciun, anul acesta? In cazul in care iti doresti ceva iesit din stilul clasic, cel care presupune decorarea usii cu o coronita traditionala, sunt multe idei care pot fi puse in practica foarte simplu. Poti folosi chiar materiale pe care le ai in casa, pentru altele este nevoie sa cauti prin cutiile cu amintiri sau pur si simplu sa faci o vizita in magazinele unde se gasesc tot felul de accesorii pentru a confectiona obiecte handmade. Inspira-te din urmatoarele modele de decoratiuni pe care le poti pune pe usa de la intrare, de Craciun.

Decoratiune in cos rustic

Pentru a face acest ornament pentru usa de la intrare foloseste o sarma pentru flori ca sa prinzi crengutele verzi, conurile de brad si fructele rosii de cosul de tutun, formand astfel o decoratiune inedita cu aspect rustic.

Decoratiune cu magnolie si iuta

O panglica din iuta care se leaga intr-o funda mare in mijlocul ornamentului este elementul surprinzator din acest obiect de decor pentru usa de la intrare. Frunzele de magnolie, conurile de brad si feliile de portocala uscate formeaza un frumos buchet prins in panglica de iuta.

Patine pentru gheata

Poate este o pasiune pe care vrei sa o afisezi la vedere, chiar pe usa de la intrare, sau doar ti se pare un element dragut si potrivit pentru un decor de iarna, iata cum mai poti folosi de Craciun o pereche de patine chic. Completeaza decorul de la intrare cu cativa bulgari de zapada artificiali si mini ornamente argintii.

Coronita de gheata

Coronita de gheata este ideala mai ales atunci cand se anunta zile cu temperaturi extrem de scazute. Coronita se prepara in congelator din coacaze rosii, felii de mar, cateva frunze verzi si apa. Dupa ce a inghetat, se prinde cu o panglica si se foloseste pentru a decora usa de la intrare in casa intr-un mod aparte.

Coronita din capace de borcane Mason Jar

Pentru acest ornament special pe care il vei pune pe usa de la intrare ai nevoie de: 11 margini de capace de borcane Mason Jar, 11 globuri verzi de plastic, 1 glob auriu, 4 globuri rosii mici, sarma, adeziv si foarfece. Marginile de borcane se asaza pe masa in forma de bradut, apoi se prind unele de altele cu sarma. Pune apoi globurile verzi in marginile de borcane, globul auriu va fi trunchiul. Deasupra prinde globurile rosii mici pentru a da ornamentului aspectul veritabil de brad de Craciun.

Decoratiune Joy

Pentru a face chiar tu aceasta coronita de Craciun pentru usa de la intrare sunt necesare doar de cateva materiale: cateva bucati de lemn, litere albe si o bucata de panglica rosie. Confectioneza din bucatile de lemn o stea stilizata. Apoi prinde in centrul acestei stele din lemn literele albe pentru a forma cuvantul Joy (sau alte cuvinte/mesaje, in functie de preferinte). Prinde panglica rosie de coltul de sus al stelei si mai adauga cateva elemente verzi pentru a complete ornamentul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare