Gradina de Craciun

#cum alegi bradul de craciun #alegere brad craciun #brad craciun #brad

Bradul potrivit pentru un Craciun perfect. Invata cum sa-l alegi!

O brad frumos, cu cetina tot verde! Sau nu? Alegerea bradului de Craciun nu este un lucru atat de usor pe cat ai fi tentat sa crezi. In special daca vrei sa nu aspiri odata pe zi acele de brad cazute in jurul acestuia, este bine sa te asiguri ca ai ales cel mai potrivit, estetic si practic pom pentru impodobirea livingului de sarbatori. Iata dupa ce criterii il poti alege!

Prospetimea

Sursa foto: decoist.com

Indiferent daca bradul de Craciun vine taiat sau in ghiveci, prospetimea acestuia trebuie verificata pentru a nu cumpara un arbore deja uscat. Dupa cum stii, acele de brad se ingalbenesc destul de greu, asa ca o simpla privire asupra acestora nu iti va spune nimic. Verifica elasticitarea ramurilor bradului ales de tine. Daca nu se rup in momentul in care sunt indoite totul este in regula. Daca ramurile se rup rapid, bradul este deja uscat iar introducerea lui in casa nu iti va aduce decat o scuturare extrem de rapida a acelor.

Sursa foto principala: appsforpcmania.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea