Gradina de Craciun

#decoratiuni craciun #decoratiuni sarbatori

Decoratiuni de Craciun pentru usa de la intrare, care vor aduce veselie in casa ta

Cand vine iarna si ne pregatim de sarbatori, vrem sa infrumusetam si locuinta pentru a fi impodobita si decorata specific momentului. Iarna este plina de zapada, magie si stralucire. Fiecare om alege sa puna decoratiunile potrivite pentru sine, care sa aduca bucurie lui insusi si tuturor celor din jurul sau. Iata cateva variante de decoratiuni de Craciun pentru usa de la intrare, care sa aduca veselie:

1. Trio de ghirlanda din magnolie

Una dintre variantele inedite de ghirlanda poate sa fie unirea a trei decoratiuni printr-o sfoara sau panglica, atarnand una de cealalta. Florile puse pe ea pot sa fie magnolii, artificiale sau naturale. Cele artificiale pot sa dureze mult timp si pot sa fie refolosite si anul urmator

2. Becuri vintage in forma de ghirlanda

Cu siguranta ca mai aveti acele becuri de la luminitele de Craciun vechi. Acele becuri colorate si mari ca dimensiuni pot sa fie alegerea perfecta pentru o ghirlanda pe care sa le lipiti. Practic vor avea un nou sens si nu vor mai sta pe baza unei cutii cu obiecte vechi si nefolosite.

3. Ghirlanda din forme pentru biscuiti

Un ornament interesant pentru usa de la intrare pot sa fie si formele de metal pentru taierea biscuitilor sau prajiturilor, pe care sa le uniti cu panglica colorata si sa le decorati cu un pic de brad.

4. Ornament stea

Un varf de brad in forma de stea care este decupat sau din sarma, poate sa fie folosit pe post de ornament de usa de intrare pentru ca poate sa fie decorat la randul sau dupa placul fiecarei persoane. Pe el poate sa fie lipit chiar si vasc pentru un sarut in cadrul usii.

5. Girlanda care pare inghetata

Un astfel de ornament se construieste din bete si conuri de brad, prinse cu sarma pentru stabilitate. Se poate construi sub forma de ghirlanda clasica, iar apoi se da cu un strat foarte subtire de spray alb, care sa imite inghetul.

6. Ghirlanda tip fagure auriu din materiale reciclate

Pentru un ornament sub forma de fagure se pot uni materiale pe care cineva le-ar atunca in mod normal. De exemplu se utilizeaza cartoanele de la hartia igienica, unite intre ele, pana cand formeaza un fagure. Apoi se da un strat de spray auriu sau se picteaza cu acrylic. Intre casutele formate se pun globuri si se lipesc cu pistolul de lipit. Se pune si o sfoara de care sa fie atarnat si totul este pregatit pentru a fi pus pe usa.

7. Ghirlanda din lemn si pin

Pentru a avea o aroma permanenta frumoasa in casa in perioada sarbatorilor, se poate utiliza cu succes si ramura de pin, precum si micile forme de lemn parfumat care se gasesc in magazinele de specialitate pentru ornamente si decoratiuni. Acestea se lipesc intre ele si daruiesc atat o imagine frumoasa, cat si un miros placut in intreaga incapere. Daca sunt puse la intrare, bucura toti vecinii.

Surse foto: goodhousekeeping.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea