Gradina de Craciun

#craciun #decor craciun #plante craciun

Plante uimitoare pentru un decor fabulos de Craciun in bucataria ta

De Sarbatori, casa ta trebuie sa se transforme intr-un taram de poveste, iar fiecare incapere sa emane caldura si bucurie. Bucataria este un spatiu foarte important, asa ca nu uita nici de aceasta incapere in ceea ce priveste decorul de Craciun. Iata cateva plante uimitoare, care te pot ajuta sa dai un aer elegant, natural, dar si un decor in ton cu Sarbatorile de iarna bucatariei tale:

1. Ramurile de brad

Nu ai timp sa ajungi la florarie si vrei sa decorezi masa de Craciun rapid si spectaculos?

Cateva crengute de brad, niste lumanari albe in vase de sticla sunt principalele decoratiuni care te vor ajuta sa creezi o scena de sarbatoare de bun gust in bucataria ta.

2. Aranjamentele de flori in pahare

Un aranjament floral viu colorat in pahare de sticla, precum buchetele mici si creative de flori, care se pot realiza in doar 10 minute, pot fi o alta alternativa pentru un decor fabulos de Craciun in bucataria ta. Foloseste trandafirii, lalelele, fructele de padure si ramurile proaspete de pin si vei crea niste aranjamente florale uimitoare, perfecte de asezat in centrul mesei de Craciun.

3. Strecuratoarea-ghiveci

Chiar si ustensilele din bucatarie pot capata o alta utilitate atunci cand vine vorba despre Sarbatorile de iarna. Umple o strecuratoare cu verdeata, precum iedera sau fructe de padure, iar in mijlocul sau asaza un sfesnic cu o lumanare alba. Astfel, in doar cateva minute vei obtine un decor absolut fabulos pentru bucataria ta, cu ocazia Craciunului.

4. Borcanele cu verdeata

Chiar si banalele borcane se pot transforma in decoratiuni spectaculoase pentru Craciun. Umple-le cu putina verdeata si un pumn de afine, apoi toarna peste ele apa. Pentru a obtine un efect uimitor, asaza deasupra borcanului si o lumanare plutitoare.

5. Decor cu minighivece si dulciuri

Daca vrei sa iti surprinzi musafirii cu un decor si mai spectaculos, atunci realizeaza un suport pe niveluri, pe care sa il decorezi cu cateva dulciuri si minighivece spectaculoase, umplute cu crengi de coriandru, busuioc, oregano si cateva ramuri de afine.

Sursa foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea