Gradina de Craciun

# idei decorare usa intrare #decorare usa #usa intrare

7 moduri geniale de decorare a usii de la intrare

Ofera oaspetilor tai in perioada sarbatorilor o primire calduroasa inca de la intrare, folosind decorariile inspirate de Craciun realizate chiar de tine. Poti alege intre stilul clasic, folosind o coroana traditionala, sau poti aduce mai multa culoare imbracand usa din fata casei in strai de sarbatoare multicolor, inspirat realizat. Iata cateva idei simple, dar inventive si spectaculoase din care te poti inspira.

Coronita din paie cu dungi albe si rosii

Pentru a realiza acest decor simplu dar de efect care aminteste de acadele de Craciun, ai nevoie de o coronita de poliuretan, paie cu dungi rosii si albe, o panglica verde smarald si un pistol cu lipici fierbinte. Lipeste paiele unul langa altul pe coronita. Pentru a-ti fi mai usor sa le asezi intr-un mod uniform si sa le dai aceasi lungime pe interior, aseaza in mijlocul coronitei un obiect rotund cum ar fi un pahar sau un sul - te poti ghida foarte usor dupa el. Pentru al doilea strat de paie, taie paiele ramasa in jumatate si lipste-le peste primul strat. Tot ce mai ai de facut este sa prinzi coronita cu panglica aceea superba verde pe exteriorul usii de la intrare.

Coroana in rosu si alb

Pentru aceasta coroana in doua culori festive si anume rosu si alb, ai nevoie de discuri din lemn pictate care amintesc de acadelele de sarbatoare, o panglica satinata cu dungi rosii si albe si, desigur, un pistol cu lipici fierbinte. Tot ce ai de facut este sa lipesti discurile din lemn pentru a realiza coroana. Inainte de a folosi lipiciul fierbinte, joaca-te un pic cu ele si gaseste cel mai bun aranjamen. Nu iti ramane apoi decat sa legi panglica si sa fixezi coronita ta festiva pe usa de la intrare care va crea un constrast placut cu cele doua culori de sarbatoare.

Coroana stelara

Ai nevoie de o stea de sarma, crengute verzi si o panglica neutra pentru a crea senzatia de sarbatoare. Tot ce ai de facut este sa decorezi steaua astfal incat sa arate cat mai festiv si sa o prinzi pe usa din fata.

Coroana de fire rosii

Desi nu este foarte rezistenta, aceasta corona realizata din fire rosii, va fi pentru acest an un decor cu accent uimitor pentru usa de la intrare. Lipeste in centru o creatura mistica cum ai fi o lama roz sau un unicorn, pentru a aduce o nota de magie.

Decoratia cu baton de acadea

Joaca-te cu beteala alba si argintie pentru a crea un baton de acadea supradimensionat. E de ajuns sa il prinzi de o crenguta de brad, sa ii aplici o funda rosie si sa il agati pe usa de la intrare. Nu va trece neobservat.

Omuletul de zapada

Creeaza un om de zapada din fasii de lemn pictate. Nu uita sa ii aplici o cravata in carouri, ochi si nas portocaliu.

Coroana de fulgi de zapada

Aceasta coroana o poti realiza usor lipind cativa fulgi de zapada pe un cerc. Mai ai nevoie doar de o panglica indrazneata pentru a o fixa pe usa de la intrare care, daca este albastra sau rosie, va contrasta foarte placut cu albul fulgilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea