- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Bulgarasi de branza
Sursa foto: calatorii-si-bucatareli.blogspot.com
Ingrediente:
- 220g crema de branza
- 220g branza telemea
- 2 linguri zeama de lamaie
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- 1 lingurita rozmarin proaspat tocat
- 1 lingurita oregano proaspat tocat
- 1 lingura cu ceapa verde, tocata
- sare
- piper alb, macinat
- fistic maruntit
- seminte de susan
- seminte de in
- boia dulce
- verdeturi tocate marunt
Cum se prepara:
Intr-un blender adauga branzeturile si mixeaza bine pana obtii o crema omogena. Adauga apoi zeama de lamaie si continua sa mixezi. La final asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Muta crema de branza intr-un castron si adauga peste aceasta patrunjelul, rozmarinul, oregano si ceapa verde. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri.
Formeaza bilute de marimea unei nuci. Pe farfurii diferite asaza semintele de in, de susan, fisticul, verdeturile sau orice alte condimente doresti. Tavaleste bilutele de branza prin acestea si asaza-le pe un platou.
Asaza-le pe un platou si serveste-le ca aperitiv. Pentru ca servirea sa fie mai usoara, poti infige in fiecare bulgaras cate un sticks.
Sursa foto principala: goodyfeed.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina