Retete de Craciun

# traiesteverde # retete sarbatori #retete craciun #retete vegane # retete dietetice

Reinventeaza meniul de Craciun: 5 retete delicioase, dar sanatoase

Atmosfera specifica Craciunului e una speciala in fiecare an, datorita faptului ca suntem inconjurati de familie, prieteni si multa voie buna. O ocazie asa importanta necesita o masa festiva pe masura, dar si o doza de cumpatare in ceea ce priveste partea culinara. Tocmai de aceea, de sarbatori, iti propunem un meniu reinterpretat, sanatos.

Preparatele pe baza de carne de porc domina de obicei masa de Craciun, insa acest lucru nu este unul mereu un lucru prietenos cu digestia. Asa ca ce spui daca anul acesta meniul de sarbatori va include niste sarmale cu linte si quinoa, cunoscute pentru beneficiile lor?

Si daca tot ai ales un meniu sanatos, poti completa cu niste deserturi sanatoase, dar mai ales delicioase, care vor fi perfecte si a doua zi de Craciun, alaturi de o cana de cafea sau de ciocolata calda, facuta cu pudra de roscove si lapte vegetal. Ca sa nu stricam trendul pozitiv. Iata mai jos 5 retete reinterpretate de specialistii Vegis.ro care ne propun ca in 2019 sa mancam dupa motto-ul #traiesteverde.

1. Drob vegetarian cu ciuperci si verdeturi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea