Sanatosi de Sarbatori

#Andreea Raicu detoxifiere # cura detox inainte de Sarbatori # cura detoxifiere #detoxifiere

Invata de la Andreea Raicu cum sa tii o cura detox inainte de Sarbatori

Inainte de festinul de sarbatori, Andreea Raicu, promotoare a stilului de stilului de viata echilibrat, recomanda o cura de detoxifiere, care sa ne ajute sa scapam de toxinele acumulate pana acum, dar si de cateva kilograme in plus!


“Daca nu obisnuiesti sa tii post inainte de Craciun, macar fa o cura detox cu o saptamana inainte. Este foarte benefica pentru organism din ratiuni simple: cand nu mai mananci carne, alimente procesate, dulciuri, automat, corpul incepe sa elimine din surplusul de toxine pe care il are. Practic, detoxul stimuleaza ficatul, rinichii si colonul, organele care “aduna” cele mai multe toxine, sa funtioneze mai eficient si sa se autopurifice. Iar beneficiile nu se opresc aici. Dupa o cura detox, vei avea mai multa energie, pielea va arata mai bine, vei reusi sa mai pierzi unu-doua kilograme si chiar sa te simti mai bine si psihic!”, scrie Andreea Raicu pe blogul personal.

O prima recomandare ar fi sa bei un pahar de apa calduta cu lamaie imediat ce te trezesti. “Sucul de lamaie stimuleaza curatarea colonului, prin faptul ca grabeste eliminarea toxinelor din tractul digestiv si amelioreaza si balonarea. Mai mult, lamaia este si un adjuvant in detoxifierea ficatului – il ajuta sa produca enzime care alcalinizeaza corpul”.

Un alt pas important al detoxifierii consta in eliminarea carnii, a dulciurile si a turor alimentelor procesate din meniu si sa “consumi cat mai multe fructe si legume crude si, mai ales, pe acestea: avocado, sparanghel, sfecla rosie, varza, broccoli, usturoi, ghimbir, grepfrut, ananas, papaya”.

Foarte important este sa te hidratezi cat mai bine si sa faci sport zilnic (prin tranpiratie sunt eliminate toxinele din corp).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului