Sarbatori cu stil

#pulovere de craciun #pulovere craciun #tinute craciun #craciun #stil feminin

9 pulovere de Craciun pe care trebuie sa le porti in decembrie

Craciunul vine foarte repede. Pentru a simti sentimetul sarbatorilor ai nevoie de accesorii si imbracaminte care sa te inspire. Asadar, iata 9 variante de pulovere pe care trebuie neaparat sa le porti in decembrie:

1. Pulover rosu inchis cu model alb

Aceasta varianta poate sa aduca imediat aminte de Craciun prin folosirea culorilor alb si rosu si prin croiala sa clasica.

2. Pulover rosu cu fulg mare de zapada

Pe langa faptul ca are acest model clasic cu fulg de nea, puloverul de acest tip este si foarte calduros, fiind cu guler inalt. El va atrage atentia in perioada Craciunului si va aduce bucurie celor ce te privesc.

3. Pulover simplu, alb, cu peisaj de iarna

Motivele clasice tricotate sunt cele ce implica diverse detalii ale sporturilor de iarna, iar schiatul este unul dintre ele. Te vei bucura cu adevarat pentru ca vei putea sa il asortezi cu blugi sau cu fuste plisate, cu ghete de iarna cu blanita si cu caciuli pufoase albe.

4. Pulover de Craciun cu reni

Un pulover de Craciun poate sa fie intotdeauna cu reni aplicati sau crosetati, pictati sau in orice alta forma. Renii sunt cei care sunt recunoscuti ca fiind ajutoarele lui Mos Craciun, asadar sunt simboluri prezente oriunde in perioada sarbatorilor. Renii pot sa fie accesorizati cu margele sau paiete, aducand piesei vestimentare o nota de eleganta si feminitate.

5. Pulover cu paiete si fulgi de nea

Orice perioada a sarbatorilor are nevoie de un pulover cu paiete, care sa fie plin de stralucire. Daca modelul tricotat este plin de fulgi de nea, atunci imaginea este si mai integrata in atmosfera de sarbatoare si te vei simti cu adevarat plina de magie.

6. Un pulover simplu, rosu, cu croiala tip clopot

O asemenea piesa vestimentara este nelipsita din dulapuloricarei femei. Este extrem de usor de purtat si aduce eleganta oricui. Daca este rosu, atunci intra usor in imaginea dorita de sarbatori si poate sa fie purtat intraga luna decembrie in combinatii diverse.

7. Pulover gri, lung, cu model fulg

Un pulover mai lung poate sa fie potrivit pentru decembrie, care este luna geroasa. De asemenea simbolul fulg de nea este perfect pentru aceasta perioada. O alegere care implica si o croiala care este la baza gatului poate sa fie potrivita pentru purtare zi de zi.

8. Pulover de bumbac cu scena magica de sarbatori

Un pulover cu desen ce implica sarbatoare, cu imagini cu zapada, cu brazi, cu drum inzapezit, cu brazi si alte decoratiuni, este exact ceea ce doresti pentru un decembrie cu adevarat magic.

9. Pulover la baza gatului, verde, cu reni si braduti

O alegere de acest tip te poate face sa te simti in atmosfera Craciunului de la inceputul lunii decembrie. Este de asemenea potrivit pentru o perioada friguroasa daca are o lungime mai mare si poate sa fie purtat cu pantaloni mai grosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele