Sarbatori cu stil

#cadouri craciun #craciun #cadouri

Cadouri inspirate pentru iubitorii de natura si frumos

Incepe goana dupa cadouri. Mai este o luna pana la Craciun si doar doua saptamani pana la Mos Nicolae. Daca nu stii ce cadouri sa mai faci anul acesta, iti recomandam sa-ti indrepti atentia catre cadouri inspirate ce amintesc de natura.

Inchide ochii si, pentru cateva secunde, imagineaza-ti ca te afli departe de agitatia cotidiana, de termenele-limita si de oras. In mijlocul Naturii, pe poteci abia umblate, printre plante luxuriante, flori parfumate si liniste, te reintalnesti cu tine insuti si iti redobandesti energia pentru noi inceputuri: de an, de drum, de prietenii.

Este un exercitiu de imaginatie perfect pentru sfarsitul de an, un exercitiu la care Sabon ne invita cu noua sa colectie de iarna – Holiday Splendors. Ocazia perfecta sa redescoperi si sa experimentezi natura in toata splendorea sa. Lasa-ti pasii sa te poarte pe carari neumblate, printre arbori mareti si perdele de flori, conecteaza-te cu Mama Pamant, lasa timpul si spatiul sa te invaluie si bucura-te de nesfarsitele daruri ale naturii.

Inspirate de o calatorie in natura, produsele din colectia Holiday Splendors amintesc de abundenta, ingredientele si texturile pe care Natura, in maretia ei, ni le ofera. Parfumul discret, dar placut al acestora reuneste note florale si mirodenii ce realizeaza, impreuna, o aroma senzuala, unica. Aceasta se deschide cu note invioratoare de portocala, combinata cu scortisoara si nucsoara, dar si cu note de trandafir si violete care se amesteca armonios cu ambra, si se incheie in note placute de patchouli, vanilie si boabe de tonka.

Colectia Holiday Splendors cuprinde geluri de dus, sapunuri, lapte de corp, crema de maini, pudra minerala, spuma de baie, lumanari parfumate si multe alte surprize, individuale sau in seturi de cadou. Perfecte pentru momente de rasfat si relaxare, acestea sunt adevarate cai catre o lume plina de magie, o lume a Naturii.

Aroma unica de woody patchouli surprinde si incanta simturile, in timp ce design-ul elegant al cutiilor de cadou in care sunt asezate seturile de produse, cu broderii de catifea si decoratiuni aurii ce amintesc de cutiile regale de bijuterii, vin in completarea intregii experiente. Fie ca le alegi pentru persoane dragi, fie ca le alegi pentru tine, calitatea produselor Sabon din noua gama de iarna va aduce un plus de savoare sarbatorilor din acest an, dar si un strop din natura care ne inceteaza sa ne bucure cu minunile sale, de la parfumuri incantatoare, la linistea perfecta pe care ne-o transmite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele