Sarbatori cu stil

#purtare salopeta #salopeta eleganta #tinuta revelion #salopeta

De Revelion, fii diferita si sofisticata: indrazneste sa porti o salopeta eleganta!

Iti vine sa crezi ca mai este doar o luna din anul 2019? Timpul a trecut foarte repede, mai ales de la venirea toamnei. In scurt timp, probabil vei incepe si tu pregatirile pentru sarbatorile de iarna si te vei gandi la petrecerea de Revelion. Daca nu ti-ai facut pana acum planuri, nu iti face griji, pentru ca sigur vei petrece ultima noapte din an intr-un loc deosebit, alaturi de cei dragi.

In schimb, te poti gandi de pe acum la tinuta. Fiind un eveniment atat de important, suntem siguri ca iti doresti sa stralucesti si sa arati superb. De aceea, iti recomandam sa fii diferita si sofisticata anul acesta si sa alegi o salopeta in locul unei rochii. Poti gasi intr-un magazin online salopete elegante si iti poti alege preferata. Si ca sa te ajutam ti-am pregatit cateva recomandari.

In cazul in care iti doresti o salopeta eleganta, care sa nu iasa prea mult in evidenta, iti recomandam Salopeta neagra cu bust din tul brodat si insertii din paiete cu fulgi la maneca. Este ideala pentru orice fel de petrecere de Revelion si se asorteaza foarte usor. Atat manecile, dar si partea de sus a rochiei sunt decorate cu broderie si cu paiete. Pantalonii sunt evazati, iar talia accentuata cu ajutorul unui cordon detasabil.

In ultimii doi ani, au devenit din ce in ce mai apreciate piesele vestimentare cu o singura maneca si cele care au trena. Urmatoarea noastra recomandare le imbina pe amandoua: Salopeta Atmosphere neagra cu broderie aurie si trena. Este cu adevarat deosebita si cu siguranta te vei face remarcata cu ajutorul ei. Bustul si talia sunt decorate cu broderie aurie deosebita. Iar trena din voal si spatele in V ii confera salopetei un plus de mister si de rafinament.

Iti doresti o tinuta indrazneata pentru noaptea dintre ani? Cu siguranta vei aprecia Salopeta scurta dama Fofy neagra din paiete cu decolteu adanc acoperit de tul. Este ideala pentru petrecerile unde tinuta formala nu este obligatorie, chiar si daca vei merge intr-un club in noaptea de Revelion. Este realizata in principal din tulle si din paiete, asa ca vei straluci ori de cate ori te vei misca.

Se spune ca in noaptea de Revelion, este bine sa porti rosu pentru a avea bucurie si noroc in noul an. De aceea, alege o salopeta senzationala, in care sa arati perfect: Salopeta rosie cu trena Atmosphere. Aceasta are un croi conic ce iti va pune in evidenta silueta. Se remarca datorita trenei din voal si broderiei aurii. Nu ai cum sa ii rezisti!

Iar ultima recomandare este una cu adevarat speciala: Salopeta eleganta Atmosphere din paiete cameleon. Stii foarte bine ca paietele au revenit in forta in ultimii ani, iar piesele vestimentare realizate complet din paiete sunt foarte apreciate. Daca nu in noaptea de Revelion, cand ar fi momentul ideal sa porti o astfel de salopeta? O vei aprecia pentru combinatia interesanta dintre croiul evazat si talia accentuata, dar si pentru esarfele din voal ce pornesc din dreptul umerilor.

Ce parere ai despre aceste salopete? Pe care ai alege-o pentru noaptea dintre ani?

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele