Sarbatori cu stil

#stil #craciun #sarbatori #coafura petrecere #produse coafat

Foloseste cu cap produsele de coafat pentru a avea un par superb de Craciun

Pregatirile pentru masa festiva de Craciun nu inseamna doar mancaruri traditionale si bauturi fine. Trebuie sa acorzi o atentie sporita si felului in care te prezinti in fata invitatilor, de aceea este bine sa nu treci cu vederea coafura, machiajul si tinuta festiva. Daca stii deja ce porti in seara de Craciun si ai stabilit si machiajul pe care ti-l vei realiza, nu-ti ramane altceva de facut decat sa te gandesti la coafura care iti va intregi lookul. Iata cum este bine sa folosesti produsele de coafat pentru a avea un par superb de Craciun.


Aplica un produs pentru protectie termica

Daca vrei sa iti realizezi o coafura cu bucle sau iti doresti sa ai parul drept, este recomandat sa aplici un produs pentru protectie termica. Acesta va crea o bariera impotriva caldurii puternice emanate de placa de intins parul sau de ondulator, va impiedica deteriorarea podoabei capilare si te va ajuta sa manevrezi mai usor suvitele de par.


Nu abuza de spuma

Spuma este un produs de coafat care nu ar trebui sa-ti lipseasca niciodata din casa, insa utilizarea ei in exces la o singura aplicare va face ca parul sa aiba un aspect "de sarma", sa fie incarcat si incalcit. Pentru a avea un par superb de Craciun si o coafura desavarsita, foloseste spuma atat cat este necesar pentru a putea obtine volum la radacini si stralucire pe toata lungimea firului de par.


Foloseste ceara, pentru mai multa definire

Dupa ce ti-ai aranjat parul, trebuie sa aplici un produs de coafat care sa confere definire podoabei capilare. Ceara a fost creata special in acest scop. Este suficent sa folosesti o cantitate de ceara cat un bob de mazare pentru a obtine o coafura eleganta, ca cea realizata la salon. Ia ceara pe deget si incalzeste-o in palme, prin frictiune. Cand produsul devine moale, aplica-l pe varfurile suvitelor de par si aranjeaza-le dupa bunul tau plac.


Stilizeaza coafura cu lac de par

Ultimul produs de care ai nevoie pentru a obtine o coafura chic de Craciun este lacul de par sau sprayul pentru fixare. Pulverizeaza produsul dupa ce ai realizat coafura, de la o distanta de 15 centimetri fata de par. Astfel, particulele speciale din produs vor fixa coafura fara sa o incarce si fara a-i rapi elasticitatea.

Este recomandat sa folosesti un lac de par cu formula special creata pentru a conferi stralucire podoabei capilare.

Sursa foto: beauty-and-nutrition.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele