Ingrediente pentru salata de boeuf cu pui
- 1kg cartofi
- 1 piept de pui
- 300g morcovi
- 300g telina
- 200g castraveti murati
- 200g gogosar murat
- maioneza
- mustar
- sare
- piper
Cum se prepara salata de boeuf cu pui
Fierbe legumele si scoate-le pe un platou. Dupa ce se racesc taie-le bucati mici.
Taie marunt si muraturile si inainte de a le pune peste legume stoarce-le in mana. In caz contrar risti ca salata sa devina apoasa.
La final taie piptul de pui marunt si adauga-l peste legume. Adauga trei - patru linguri de maioneza si adauga sare, piper si mustar dupa gust. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri de lemn sau a unei spatule. Se mai poate adauga maioneza daca este necesar.
Asaza salata pe un platou si orneaz-o dupa preferinte cu maioneza si legume.
Las-o la frigider peste noapte inainte de a o servi.