Sarbatori cu stil

# tinute party #rochie Craciun # tinute petrecere #petrecere craciun

3 tinute pentru orice silueta, cu care nu dai gres la petrecerile de sarbatori

Se apropie sezonul cu cele mai multe petreceri din an, asa ca trebuie sa-ti pregatesti din timp garderoba. Anul acesta se poarta accesoriile glam, care iti confera tinutei putin mister. Prin urmare, indiferent de tinuta, nu uita sa lasi loc pentru putina stralucire, fie ca vorbim de accesorii, de machiaj sau chiar de tinuta in sine. Iata trei variante pentru trei siluete si trei personalitati vestimentare diferite:

1. Alb-negru sofisticat 

tinute sarbatori

Combinația alb-negru este clasică și nu vei da niciodată greș cu ea. Acest gen de rochie, pe care o gasesti aici, cu talie inalta te avantajeaza daca ai cativa centimetri in plus in zona taliei si a soldurilor sau daca ai un bust mic. Pantofi cat mai simpli, eventual sandale, completeaza cu succes aceasta tinuta. Alege o pereche de cercei voluminosi pentru a scoate in evidenta linia decolteului. 

Accesoriul glam: Geanta. Pene, paiete, pietre pretioase, intr-o culoare contrastanta cu restul tinutei va face ca toate privirile sa se intoarca dupa tine.  

Coafura & make-up: Coafura lejera, cu aspect neglijent, iti va da un aer sofisticat. Foloseste o nuanta de ruj rosu aprins pentru un plus de mister. 

NU purta aceasta tinuta daca ai bratele pufoase sau glezne groase.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele