Retete de Craciun

# idei decorare tort # decorare tort #tort craciun #craciun #tort

9 idei geniale de decorare a tortului de Craciun

Cand vine vorba de deserturile de Craciun, torturile sunt de obicei vedetele spectacolului. La urma urmei, prajiturele de Craciun si un pahar mare cu lapte sunt ceea ce Mos Craciun se asteapta sa gaseasca langa brad! Daca nu sunt prajiturele, poti incerca cu alte tratamente sezoniere asociate vacantei, cum ar fi turta dulce, bomboanele, acadelele, etc. Totusi, chiar daca toate sunt delicioase, tortul de Craciun nu trebuie nici el trecut cu vederea. Iata cateva idei geniale de decorare a torturilor de Craciun.

1. Tort in forma de coroanita din ramuri de brad

Cu cateva elemente decorative realizate in unt, un tort poate deveni rapid o mare coroana verde. Nu pentru usa, ci pentru masa! Poti obtine usor forma de coroana cu un cerc de cupcakes.

2. Tort decorat in alb si rosu

Daca nu vrei ca intregul tort sa aiba forma de coroana, adauga una deasupra lui. Poti folosi diverse bomboane mentolate, frumos glazurate, iar pentru margini poti face niste bastoane lungi rosii si albe, asemanatoare acadelelor.

3. Tort decorat cu brazi colorati

Decoratiile de pe acest tort acoperit cu nuca de cocos, si anume copacii colorati, sunt realizati din ciocolata topita pusa pe bastonase de lemn.

4. Tort decorat cu merisoare glazurate si frunze de menta

Merisoarele si frunzele de menta se combina perfect pentru a arata ca niste flori pe tortul tau de mere!

5. Tort cadou de Craciun

Fiecare tort este un cadou delicios, asa ca ideea de a-l decora in forma unui dar de Craciun este una cat se poate de inspirata. Foloseste martipan sau fondant pastelat pentru a realiza cel mai frumos cadou dulce!

6. Tort cu peisaj feeric de iarna

Adauga cativa copaci asemantori periilor de sticla pe glazura care sugereaza un strat de zapada si vei obtine o minunatie de tort!

7. Tort decorat cu acadele

O modalitate cat se poate de usoara de a da o nota spectaculoasa tortului tau de ciocolata glazurat cu menta este aceea de a folosi acadelele in forma de bastoane si bomboanele tari.

8. Tort cu ornamente specifice Craciunului

Cateva bucati de turta dulce, biscuitii cu rozmarin, afinele, feliile de portocale si multa frisca, vor transforma prajitura obisnuita de ciocolata intr-o coroana superba de Craciun. Una rustica, ideala pentru masa de sarbatori!

9. Tort de ciocolata alba cu fulgi de zapada

Fulgii de zapada decorativi si fructele glazurate, sunt cheia atingerii perfecte a unui tort de ciocolata alba.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului